Alexander Broussard – BILLY JOEL ( AFGELAST)

Datum: 03 februari 2022
Tijd: 20:30 - 22:00 uur

Als halve finalist in programma “We Want More” op SBS 6: speelt Alexander Broussard in De Bres “Billy Joel”

In deze boeiende solovoorstelling, leidt Alexander zijn publiek op zijn eigen unieke en gepassioneerde wijze door de opmerkelijke carrière van muzieklegende Billy Joel. Aan de hand van de mooiste liedjes van de grootmeester vertelt Alexander over de moeilijke beginjaren, de grote successen, de hoogtepunten en dieptepunten, de vrouwen en het onwaarschijnlijke vakmanschap van Billy Joel. Een ‘must-see’ voor de fan, een openbaring voor de liefhebber.

Alexander Broussard
Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met een indrukwekkend cv dat start van de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met The Billy Joel Experience, Najib Amhali (PlusSupportAct), I Can See Your Voice, Beau, Crazy Piano’s, De Corona’s, Twarres en vele anderen, is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.

Billy Joel
De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen. Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan.
Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de meezinger ‘Piano Man’ maar ook swingende rockers zoals ‘My life’, prachtige ballads zoals ‘She’s Always A Woman’ of lekkere pop zoals ‘Uptown Girl’. Stuk voor stuk klassiekers.

Promo: https://youtu.be/IBzemHlmAUg 

Reserveren is noodzakelijk!

Tickets € 17,50 (inclusief 1 consumptie)

Foto: Fred Bakker

Toegang hangt af van de controle resultaten.

Er wordt gecontroleerd op vaccinatie of negatieve test en legitimatie als die maatregelen dan nog gelden

 


Kaarten bestellen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.