Arthur and Friends, Celtic music and more…

Datum: 06 mei 2023
Tijd: 20:30 - 22:30 uur

Arthur and Friends is een groep vrienden rondom Arthur, de percussionist en nestor van de band. Samen doen ze niets liever dan muziek maken, en dan vooral Ierse en Schotse muziek. Keltisch dus.

Dat is dan ook ruimschoots te horen en te beleven tijdens hun concert op zaterdag 6 mei 2023 in Theater de Bres in Leeuwarden. Stampende reels en jigs en prachtige ballades uit Schotland en Ierland komen voorbij, maar ook klinken mystieke geluiden uit Scandinavië en de Lage Landen. Het motto van Arthur and Friends is niet voor niets “Celtic music and more…“

Naast de gangbare Keltische instrumenten zoals Ierse bouzouki, uileann pipes, bodhrán, viool en whistles hebben ook draailier, nyckelharpa, duimpiano en de Franse doedelzak een plek veroverd binnen de band. Deze veelheid aan instrumenten geeft een heel eigen geluid aan Arthur and Friends en zorgt voor veel variatie en afwisseling. Laat u meevoeren in verhalen over liefde en verdriet, over emigratie en afscheid op instrumenten die niet alledaags zijn.

Marco: Uileann pipes, Ierse bouzouki, whistles, zang
Jochem: Viool, duimpiano
Gitta: Draailier, gitaar, nyckelharpa, zang
Nico: Whistles, gitaar, cornemuse, viool, zang
Arthur: Bodhrán, cajón

Kom luisteren, meeklappen, meezingen, of pink een traantje weg!

www.arthurandfriends.nl

Spotify: https://open.spotify.com/artist/4XavUeiej68u3ijwffsvUk

YouTube: https://www.youtube.com/@arthurandfriends

 


Kaarten bestellen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.