Bewonersconferentie Wijkpanel Binnenstad

Datum: 22 maart 2017
Tijd: 20:00 - 22:30 uur

 

BEWONERSCONFERENTIE 22 MAART


Het Wijkpanel Binnenstad wil graag van u weten wat u van de leefbaarheid in de binnenstad vindt. Wat zijn uw ervaringen op het gebied van festivals, verkeer, horeca en coffeeshops,  binnenstadbezoekers, hangjongeren enzovoort. U kunt ook denken over de staat van de openbare ruimte; is het veilig, schoon of ziet u zwerfvuil en hondenpoep?

Om u de mogelijkheid te bieden om aan te geven wat er speelt, organiseert het Wijkpanel Binnenstad een bewoners conferentie. Bij deze conferentie zullen ook burgemeester Ferd Crone, wijkwethouder Friso Douwstra en leden van de gemeenteraad aanwezig zijn. Gerrit Hofstra zal deze avond onze debatleider zijn. Het zou geweldig zijn als zoveel mogelijk bewoners van de binnenstad aanwezig zijn en meepraten. Het gaat tenslotte om uw leefomgeving!

De inloop is vanaf 19.30 uur met een kop koffie of thee en we starten met het debat om 20.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om nog even na te praten.Wij verwachten veel bewoners en veel vragen. Om aan alle onderwerpen voldoende recht te doen, willen wij u vragen uw onderwerp, probleem of suggestie alvast per e-mail aan te melden via
 info@wijkpanelbinnenstad.nl

Graag tot 22 maart!