BresK – ALLE BOEKEN PRATEN

Datum: 05 november 2021
Tijd: 20:30 - 22:30 uur

‘Alle Boeken Praten’: een verhaal over hoe in de klassieke oudheid troost werd geboden en hoe die teksten ons ook vandaag de dag door moeilijke tijden heen kunnen helpen. Een bijzondere voorstelling met Ninah Tiemersma, Vincent Corjanus en Bryant Chauthi.

Ninah

Ninah Tiemersma (1997) is een docente klassieke talen die veel leest en schrijft. In 2019 stond ze in het theater met haar voorstelling ‘Niet meer alleen: hoe de literatuur van de klassieke oudheid mijn leven redde’ waarin ze vertelde hoe schrijvers als Homerus en Euripides haar hebben geholpen bij het leren leven en omgaan met trauma. In ditzelfde jaar verscheen haar dichtbundel ‘Zwemmen Zonder Zijwieltjes’: de schriftelijke vertelling van haar reis van het donker naar het licht. Nu gaat ze opnieuw het theater in met haar nieuwe voorstelling ‘Alle boeken praten’: een verhaal waarin verteld wordt hoe literatuur troost heeft geboden in de klassieke oudheid en hoe die teksten ons vandaag de dag ook door onze moeilijke momenten heen kunnen helpen.

Vincent

Vincent Corjanus draait al bijna 10 jaar mee met zijn liedjes en gedichten. Soms groots, rockend en meeslepend en vaak ook klein en kwetsbaar. Hij schreef zeven dichtbundels en maakte een CD. De gedichten van Corjanus waren te horen tijdens Ted Talks, radioshows op 3FM en Radio 2 en ook Frank Boeijen droeg werk van hem voor. De liedjes van Corjanus zijn teder en rauw. Soms met een vleugje elektronica, maar altijd recht uit hart.

Bryanth


Bryanth Chauthi is 18 jaar oud. Hij doet aan hiphop, dans en theater. De afgelopen jaren probeert hij een beetje af te wijken van de dansstijl hiphop om zijn eigen stijl te creëren: een combinatie van dans en theater bijvoorbeeld.

Belangrijk!!

Er wordt bij binnenkomst gecontroleerd op:

Vaccinatiebewijs, corona app of negatieve test.

Voldoe je niet aan de bekende eisen dan kan je de toegang worden geweigerd!! 


Kaarten bestellen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.