BresK – Workshop – Klassieke fotografie met de smartphone

Datum: 06 november 2021
Tijd: 13:00 - 17:00 uur

René Alberts is fotograaf en dichter, of zoals hij zelf liever zegt: dichter in woord en beeld. Daarnaast is René werkzaam als docent/specialist op ABK Minerva te Groningen. In zijn eigen fotografische werk neemt, voor zover het al bestaat, de klassieke fotografie een belangrijke plaats in.

René zal aan het begin van deze workshop voorbeelden van zijn eigen werk laten zien en hij zal ingaan op zijn favorieten in de fotografie, uit zowel de geschiedenis alsook het heden. Hij neemt boeken mee, en tevens zal hij enkele van zijn geheimen met betrekking tot het fotograferen met de smartphone verklaren.

Daarna zullen er twee opdrachten gegeven worden. Na elke opdracht, en dus na het daadwerkelijk foto’s maken in de omgeving van het theater, zal er telkens gezamenlijk gekeken worden naar de resultaten en gesproken worden over de gemaakte keuzes. Verder is er de mogelijkheid om tegen een meerprijs foto’s te laten afdrukken op hoge kwaliteit. Deze zullen dan later worden toegestuurd, de prijs is afhankelijk van het samen af te spreken formaat.

Meenemen: smartphone
Aantal cursisten: 12
Entree: € 10,00 (inclusief 1 consumptie)

Belangrijk!!

Er wordt bij binnenkomst gecontroleerd op:

Vaccinatiebewijs, corona app of negatieve test.

Voldoe je niet aan de bekende eisen dan kan je de toegang worden geweigerd!! 

 


Kaarten bestellen

Dit evenement is volgeboekt.