CD presentatie Francesco Arriu

Datum: 07 januari 2018
Tijd: 15:00 - 18:00 uur

Zondagmiddag 7 januari eindigt de eerste week van 2018 op een internationale muzikale wijze. Singer/songwriter Francesco Arriu presenteert dan zijn CD ‘Canzoni della vita’ in Theater De Bres in Leeuwarden. Francesco Arriu komt van het Italiaanse eiland Sardinië. Hij kent de eetgewoonten, wijnen, pasta’s, vlees- en vissoorten uit die streek als geen ander!
Temperamentvol zoals een echte Italiaan. De liefde bracht hem al weer vele jaren geleden naar het Friese Schalsum. Bevlogen kan hij vertellen over ‘zijn keuken’ waarbij genieten,
vers en gezond voorop staan, want bij Francesco kun je ook terecht voor kookworkshops. Saai wordt het nooit! Francesco brengt graag zijn gitaar mee en ontlokt de mooiste
hymnen aan zijn instrument. Hij componeert en zingt in binnen- en buitenland, waar hij een graag gehoorde gast is, zoals onlangs zelfs in Iran.

‘Canzoni della vita’ is een CD met, zoals de titel al doet vermoeden, liedjes uit het leven gegrepen. Bij ieder nummer staat een korte beschrijving in het Nederlands en Engels.
Hierdoor zijn ze ook voor degenen die het Italiaans niet machtig zijn toch goed te volgen. De CD-presentatie zal worden opgeluisterd door Henri Hendriksx. Deze liedjesschrijver begeleidt zichzelf op piano en zingt cabareteske liedjes over het leven, de liefde en de dood. Henri zingt zowel in het Nederlands als het Fries en Liwwadders.

Het belooft een heerlijke zondagmiddag te worden met ‘canzoni della vita’ en een fijne proeverij (arte cucina) van delicatessen, bereid door Francesco zelf.
www.francesco-artecucina.nl
www.henrihendriksx.nl