Cursus Theatersport met “Ja-Improvisatie”

Datum: 03 november 2015
Tijd: 19:30 - 22:00 uur

Cursus theatersport JA!-Improvisatie

Nu eens niet een cursus waarbij alles draait om het zo goed mogelijk te doen. Waar fouten maken juist een vereiste is. Schrijf je dan in een voor een cursus theatersport van JA!-Improvisatie.

Theatersport is een vorm van improvisatietheater.
Waarbij twee teams elkaar uitdagen tot een geïmproviseerde scene met behulp van suggesties uit het publiek. De scenes worden beoordeeld door strenge doch rechtvaardige rechters. Ook het publiek beoordeelt de scenes. Het publiek mag zijn waardering laten blijken door het gooien van rozen naar de spelers en zijn afkeuring door natte sponzen te gooien naar de rechters.

In een cursus theatersport worden de basisprincipes van het improvisatietheater aangereikt,
aan het eind van de cursus heb je niet alleen geleerd om overall ja op te zeggen, maar sta je ook vol zelfvertrouwen en zonder er bij na te denken op het podium. Je hebt geleerd dat er niks beter is dan fouten maken. Je hebt jezelf verast maar boven al je medespelers laten schitteren *.
*JA!-Improvisatie stelt zich nadrukkelijk niet verantwoordelijk voor wat deneveneffecten van deze cursus kunnen zijn op uw privéleven.

De cursus wordt gegeven in het enige echte vestzak theater in de binnenstad van Leeuwarden: Theater de Bres. Op 20 dinsdagavonden opent dit knusse theater haar deuren voor JA!-Improvisatie en haar cursisten. En natuurlijk sluiten wij de cursus af met een gezamenlijk voorstellen voor vrienden, collega’s en familieleden.

We zijn dinsdag 15 september gestart
Kosten: 250 euro
Duur: 19.30-22.00

info@ja-improvisatie.nl

www.ja-improvisatie.nl

poster JA!