Dubbelprogramma: ‘Tom Lash en Rajko en zijn Broer’

Datum: 18 april 2015
Tijd: 20:30 - 23:00 uur

Twee voorstellingen voor de prijs van één! Deze jonge cabaretiers hebben de krachten gebundeld om samen op tour te gaan. Omdat dat veel gezelliger is, en op onverklaarbare wijze ook meer mensen komen kijken. Ga dat zien voordat ze oud, bekend, arrogant en onbetaalbaar zijn!

Tom Lash
FUBAR.poster_dubbelprogramma Zo heet deze voorstelling. Als je niet weet wat het betekend google je het maar. Nederland is FUBAR. Deze generatie is FUBAR. Het onderwijs is FUBAR. Alles is FUBAR. En daar hoeven we niet trots op te zijn. Maar we gaan er wat aan doen.

Tom Lash (25 juni, 1994) begon op z’n zevende bij het Koorenhuis in Den Haag met toneelcursussen. Na 10 jaar besloot hij eens iets nieuws te proberen, en maakte een cabaretvoorstelling. Tot zijn stomme verbazing belandde hij daarmee in 2012 in de finale van Cameretten, het oudste cabaretfestival van Nederland (met zijn toen 18 jaar als jongste finalist ooit). Het jaar erna stond hij ook nog in de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival.

Rajko en zijn broer
Hij was drie en hij was nul. Yuri en Rajko Disseldorp ontmoetten elkaar thuis. En wat doe je als je in een wereld wordt gegooid waar je ook niet om hebt gevraagd? Dan ga je samen zoeken en ontdekken. Als kind en nu als jongvolwassenen in een drie kwartier durend cabaretprogramma. Samen. Omdat dat het fijnst is, het leukst en het grappigst. De broertjes brengen je van alles en je zult niet verveeld raken. In een saai, degelijk cabaretprogramma heeft het duo ook geen zin. Ze willen de wereld positief laten ontploffen, door de war schudden en daarna maar zien wat er gebeurt. Durf je het aan?

Yuri Disseldorp (10 september, 1990) zat ooit, als vakantiebaantje, in het kikkerpak van attractiepark Duinrell. Via vele omwegen is hij belandt op de Amsterdamse Toneel – en Kleinkunstacademie waar hij momenteel studeert. Rajko Disseldorp (22 oktober, 1993) was op 6-jarige leeftijd te zien bij Praatjesmakers. Via vele omwegen belandde hij, als stand-up comedian, onder andere op televisie bij The Comedy Factory (RTL4).

Foto’s: Josefien Witzke

 

 

Bij oudere smartphones en tablets is online reserveren niet mogelijk. Reserveer dan via pc of laptop.

 


Kaarten bestellen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.