Eindopdracht de voorstelling “OORLOGSKIND” Try-out

Datum: 03 mei 2017
Tijd: 14:00 - 15:30 uur

OORLOGSKIND

Leeuwarden

Oorlogskind is een intieme community voorstelling, waarin de hoofdrollen zijn weggelegd voor oorlogskinderen met een leeftijdsverschil van pakweg zeventig jaar. Twee oudere Nederlanders -opgegroeid tijdens de Tweede Wereldoorlog- kruisen het pad van vier oorlogsvluchtelingen die hun thuis in Nederland proberen te vinden. Allen oorlogskind, allen gevlucht en allen voor altijd getekend door ‘de vijand’. Welke grenzen vervallen wanneer de indringende ervaring die oorlog heet, verbindt?
In hoeverre herhaalt de geschiedenis zichzelf? Oorlogskind toont de rauwe waarheid achter volwassen strijd door de ogen van oorlogskinderen.

Na de voorstelling vindt een prikkelende dialoog plaats tussen spelers, makers en publiek.

Speeldata:
3 mei 14.00 (20 kaarten voor publiek),
4 mei 21:00 uur (première)
11 mei 19:00 uur en
16 Mei 15:00 uur

Entree: Omdat wij zoveel mogelijk mensen de kans willen geven om onze voorstelling te komen bekijken, hebben wij besloten om geen entree te vragen. Het is aan u om te bepalen wat voor financiële bijdrage u ons geeft.

Kaartjes reserveren kan via: oorlogskind-leeuwarden@oulook.com o.v.v: ‘Reserveren kaartjes Oorlogskind’. Graag in de mail vermelden: uw naam, aantal kaartjes, telefoonnummer en welke dag u onze voorstelling komt bezoeken.

Voor meer info: www.oorlogskind-leeuwarden.nl, Oorlogskind Leeuwarden op Facebook.