Evelien Storm – LITTLE LIGHTS “UITGESTELD TOT NAJAAR DATUM VOLGT”

Datum: 17 mei 2019
Tijd: 20:30 - 22:30 uur

Foto: Alex Schröder

Opzwepende zang, speelse ritmes, sprekende teksten en warme akkoorden. Evelien Storm maakt muziek die klinkt en knispert. Let’s go!

Van een ingetogen ballad tot een uitbundig feestje met Afrikaanse invloeden: de liedjes van Evelien zijn compacte verhaaltjes waar je door wordt opgetild. Een snoer vrolijke lichtjes dat je wilt volgen.

Zo is er het nummer Orange Blue Skies, over heimwee naar het Friese platteland. Adventure Man, over een overmoedig jongetje en het melancholische October over een voorbije liefde. Piano en gitaar zorgen voor een afwisselende puls van ritme en kleur. Het ene moment is de muziek gedragen en open, dan weer speels en bijna cartoonesk. In de muziek zijn invloeden terug te horen van Paul Simon, Joni Mitchell en Mayra Andrade.

Live vertelt Evelien tussen de nummers door meer over haar muziek. Je bent als publiek getuige van iets wat op dat moment ontstaat: de frisse improvisaties maken dat er voor je gevoel elk moment iets spannends kan gebeuren, iets onverwachts. De interactie tussen de muzikanten werkt aanstekelijk. Je zou mee willen zingen, ook als je de tekst niet kent.

Van deze muziek krijg je zin om een avond met je vrienden door te brengen, lekker te eten. Om spelletjes te doen, te proosten en mooie herinneringen op te halen.

Entree: € 10,00


Kaarten bestellen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.