Groninger Studenten Cabaret Festival (1)

Datum: 19 oktober 2018
Tijd: 20:30 - 23:00 uur

Try-Out Tour

Tijdens de Try-Out Tour perfectioneren de zes deelnemers hun acts. Zij worden klaargestoomd om in de halve finale op 14 en 15 november in de Groninger Stadsschouwburg de sterren van de hemel te spelen. Met ijzersterke grappen en boeiende verhalen hopen zij in de voetsporen te treden van beroemde voorgangers als Jochem Myjer en Theo Maassen.

Het Groninger Studenten Cabaret Festival (GSCF) is één van de vier grootste cabaretfestivals van Nederland, met als uniek concept dat het zowel voor als door studenten wordt georganiseerd. Dit festival biedt de mogelijkheid aan jonge studenten om hun cabarettalent te ontplooien en is een springplank tot landelijke bekendheid. Tijdens de Try-Out Tour laten de kersverse deelnemers van de 32ste editie van het GSCF aan heel Nederland zien wat zij in huis hebben. Zij zullen de podia trotseren en het publiek vermaken met hun grappen. Als cabaretliefhebber wil je deze tour niet missen!

De zes deelnemers van het 32e Groninger Studenten Cabaret Festival zijn Henk Overdijk, Nik Goedemans, Melise Yazgili, Anouk Kragtwijk, Tijmen Dokter en Jeffrey Kleine Koerkamp.

Vanavond:
Henk, Anouk en Jeffrey.

Hieronder kunt u reserveren.

 

 


Kaarten bestellen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.