Het Leven en Uitgeblazen (Comedy – try out)

Datum: 21 september 2024
Tijd: 20:30 - 22:30 uur

Thomas van der Hulst
Thomas van der Hulst deed van alles: kunstacademie, programmeren, maatschappelijk werk. Toen zijn langsluimerende passie voor humor en de bühne ontwaakte bleef dat niet onopgemerkt, hij stond direct in de halve finale van Cameretten en won daarna nog diverse comedy prijzen. Thomas weet humor van nieuwe kanten te belichten. Hij balanceert op het randje van de verwachting en de verrassing.


Jacob Hiemstra
Jacob (1983) groeide de eerste maanden van zijn leven op in een Friese couveuse en vertrok toen hij eenmaal was volgroeid naar de Randstad. Ondanks zijn Friese roots blijkt hij in de ‘havermelk’ maatschappij prima te kunnen functioneren. Althans, dat dacht hij altijd. Jacob voelt zich een echte blokkeerfries omdat het hem nooit lukt om te huilen. In plaats daarvan speelt hij maar tranentrekkers op zijn bastuba. Jacob observeert, doorgrondt, verwondert zich en neemt ons mee op een muzikale reis.

Tirza Mercuur
Lang heeft ze in het wilde weg met een te hoge stem hilarische verhalen lopen mompelen,maar dat hoorde natuurlijk niemand. Gelukkig (nee maar echt: wat een geluk) is ze er nu eindelijk klaar voor om het podium te betreden. Dus vanaf nu wordt alles duidelijk. Ze gaat licht op de zaak schijnen, de tijdgeest duiden, perspectief bieden en dat allemaal tegelijk op een redelijk belerende toon zonder ook maar een moment maatschappijkritisch te worden.

Kan dat? vraagt u zich nu misschien af. Wij hebben begrepen dat dat waarschijnlijk niet helemaal kan “maar het vast toch een hele ervaring zal worden”

Barbara Breedijk
Muzikaal comédienne Barbara Breedijk, staat bekend om haar fijnzinnige vondsten, gitaar om haar nek, warme zangstem en beestachtige teksten.

 

 


Kaarten bestellen

Tickets

€12,50

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€12,50
Totaal
€12,50