Hindirk Hannema – MIJN MOEDER IS NOG MAAGD

Datum: 29 april 2022
Tijd: 20:00 - 21:30 uur

‘Mijn moeder is nog maagd’ is de Nederlands- en Friestalige debuut dichtbundel van ‘Zijne Merendeels Meesterlijke Majesteit’ Hindirk Hannema, ook wel afgekort tot Hindirk. De bundel gaat over macht, vrouwen en geld (maar vooral macht) en de ontworsteling van het kind aan de moederfiguur. Het is een werk vol pervasieve positiviteit, totale verwarring en onverwachte grootsheid. Het is een kroniek van zijn (over)leven als dichter waarin nooit duidelijk wordt wie wreder is: de wereld of de dichter.

Hindirk werkt er samen met kunstcollectief Pauper Poëzie aan om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Gastoptredens van Gabriëlle Terpstra, Erik de Boer en Lubbert-Jan de Vries. Arjan Hut zal symbolisch het eerste exemplaar van de bundel uitreiken.

Nieuwsgierig geworden? Luister hier naar de teaser! Koop daarna uw kaarten voor 1 euro op de avond zelf aan de deur of nu meteen hieronder. Vol=vol.

https://www.youtube.com/watch?v=D7sEPWUOMLc

Hindirk was de beste slam dichter van Leeuwarden 2021 en was NK Poetry Slam finalist 2021.

De bundel ‘Mijn moeder is nog maagd’ is verkrijgbaar voor 10 euro contant op de avond zelf of online op marktplaats.nl. Voor vragen, opmerkingen en/of verzoeken, kunt u contact opnemen met mijnmoederisnogmaagd@outlook.com.

Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.30 uur
Entree: € 1,00

 

Foto: © Patrick Post


Kaarten bestellen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.