Hindirk Hannema – MIJN MOEDER IS NOG MAAGD

Datum: 09 december 2021
Tijd: 20:00 - 21:00 uur

Hindirk Hannema - MIJN MOEDER IS NOG MAAGD

“Mijn moeder is nog maagd” is de Nederlands- en Friestalige debuut dichtbundel van Zijne Merendeels Meesterlijke Majesteit Hindirk Hannema, ook wel afgekort tot Hindirk. De bundel gaat over macht, vrouwen en geld (maar vooral macht) en de ontworsteling van het kind aan de moederfiguur. Het is een werk vol pervasieve positiviteit, totale verwarring en onverwachte grootsheid. Het is een kroniek van zijn (over)leven als dichter waarin nooit duidelijk wordt wie wreder is: de wereld of de dichter.

Hindirk werkt er samen met kunstcollectief Pauper Poëzie aan om jou een onvergetelijke avond te bezorgen.

Nieuwsgierig geworden? Luister hier naar de teaser! Koop daarna je kaarten (kosten 1 euro). Wees er snel bij, want er zijn er maar 45 beschikbaar.

https://www.youtube.com/watch?v=D7sEPWUOMLc

  • Hindirk was de beste slam dichter van Leeuwarden 2021 en was NK Poetry Slam finalist 2021.

De bundel “Mijn moeder is nog maagd” is verkrijgbaar voor 10 euro contant. Er is geen online verkoop. Heb je vragen, opmerkingen of verzoeken, dan kun je contact opnemen met mijnmoederisnogmaagd@outlook.com.

De horeca is volgens de huidige richtlijnen van de Rijksoverheid om 20:00 uur gesloten. Een drankje is dus alleen mogelijk van 19:00 uur t/m 20:00 uur. Dus kom op tijd!

Foto: © Patrick Post


Kaarten bestellen

€1,00