Hola, Kiara! ( Flamenco kindervoorstelling)

Datum: 23 maart 2024
Tijd: 15:00 - 16:00 uur

‘Hola, Kiara!’ is een spetterende én intieme flamencovoorstelling voor kinderen, die we heel graag voor jullie willen spelen. Wij zijn Kadri Merimaa (flamencodans) en Monique van de Ven (piano).

Kiara gaat elke dag naar haar geheime plekje, de Appelboom. Hier fantaseert zij over haar grote droom: flamencodanseres worden.
Kiara’s ouders en grote broer en zus, die altijd hard werken op de boerderij, weten niets van Kiara’s passie, maar Opa Don Salvador wél. Hij praat bijna niet, maar hij zingt des te meer en dat is precies waar Kiara van groeit.
Op een dag krijgt Kiara bezoek van vreemde Magische Wezentjes. Samen met deze nieuwbakken vriendjes en haar geit Simon maakt Kiara een plan…


Trailer: https://youtu.be/AaxfyioK5O4

Voorafgaand aan de voorstelling krijgen de kinderen een workshop flamencodansen van tien minuten. Hiermee zijn ze ten volle voorbereid voor hun taakjes tijdens de voorstelling.
Als de kinderen tijdens de voorstelling het verhaal ‘Hola, Kiara!’ verteld krijgen, zien ze op beeldscherm tekeningen ontstaan, als levende prenten in een voorleesboek.

 

Verhaal, beeld en flamencodans: Kadri Merimaa
Hertaling, vertelling, piano: Monique van de Ven
Muziek: Isaac Albeniz (Suite Espagnol)


Kaarten bestellen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.