Improvisatietheater – Broos & Man met Snor

Datum: 25 mei 2019
Tijd: 20:30 - 23:00 uur

Duo-voorstelling improvisatietheater: Broos (A’dam) en Man met Snor (Lwd)

Een unieke, geïmproviseerde gelegenheidsvoorstelling, waarbij improvisatiegroep Man met Snor een vijftal acteurs van theatergroep Broos uit Amsterdam ontvangt. Ter plekke ontstaan in het theater verhalen die tot op dat moment nog niet bestonden, volkomen geïmproviseerd aan de hand van input uit het publiek. Dat ben jij! Wat gebeurt er als je de komische hysterie van Man met Snor mixt met de kwetsbaarheid en humor van Broos? Dat zie je op zaterdag 25 mei om 20.30 uur in de Bres!

Entree: €5,- per persoon

Reserveren mogelijk via info@manmetsnor.com

Man met Snor

Improvisatietheatergezelschap Man met Snor speelt sinds jaar en dag in Leeuwarden, maar is in het hele land te zien. De Snorren staan bekend om hun snelle en hilarische spel, waarmee ze maar liefst drievoudig Nederlands kampioen improvisatietheater (NTT) werden. Tijdens het theaterseizoen spelen ze elke eerste zondag van de maand hun voorstelling Café Snor; de afgelopen twee seizoenen in Speciaalbier Café De Markies. Recentelijk stonden ze in Stadsschouwburg de Harmonie met hun voorstelling Weerwolven, die door de Leeuwarder Courant met vier sterren werd beoordeeld

Vaste castleden: Bram Brouwers, Johan Hoekstra, Thomas Hoogendoorn, Sanne van der Kolm, Kevin van der Leer, Sander Veen en Bonne Ziengs.