Ja-Improvisatie

Datum: 10 oktober 2017
Tijd: 19:30 - 22:00 uur

Cursus theatersport JA!-Improvisatie

Nu eens niet een cursus waarbij alles draait om het zo goed mogelijk te doen. Waar fouten maken juist een vereiste is. Schrijf je dan in een voor een cursus theatersport van JA!-Improvisatie.

Theatersport is een vorm van improvisatietheater. Waarbij twee teams elkaar uitdagen tot een geïmproviseerde scène met behulp van suggesties uit het publiek. De scènes worden beoordeeld door strenge doch rechtvaardige rechters. Ook het publiek beoordeelt de scènes. Het publiek mag zijn waardering laten blijken door het gooien van rozen naar de spelers en zijn afkeuring door natte sponzen te gooien naar de rechters.

In een cursus theatersport worden de basisprincipes van het improvisatietheater aangereikt, aan het eind van de cursus heb je niet alleen geleerd om overal ja op te zeggen, maar sta je ook vol zelfvertrouwen en zonder er bij na te denken op het podium. Je hebt geleerd dat er niks beter is dan fouten maken. Je hebt jezelf verrast maar boven al je medespelers laten schitteren*.
*JA!-Improvisatie stelt zich nadrukkelijk niet verantwoordelijk voor wat de neveneffecten van deze cursus kunnen zijn op uw privéleven.

De cursus wordt gegeven in het enige echte vestzaktheater in de binnenstad van Leeuwarden: Theater de Bres. Op 20 dinsdagavonden opent dit knusse theater haar deuren voor JA!-Improvisatie en haar cursisten. En natuurlijk sluiten wij de cursus af met een voorstelling voor familieleden en vrienden.

Kosten: € 300,00