Ja-Improvisatie

Datum: 24 mei 2016
Tijd: 19:30 - 22:00 uur

ja-improvisatie

Cursus theatersport JA!-Improvisatie.

Nu eens niet een cursus waarbij alles draait om het zo goed mogelijk te doen. Waar fouten maken juist een vereiste is. Schrijf je dan in een voor een cursus theatersport van JA!-Improvisatie.

Theatersport is een vorm van improvisatietheater. Waarbij twee teams elkaar uitdagen tot een ge√Įmproviseerde scene met behulp van suggesties uit het publiek. De scenes worden beoordeeld door strenge doch rechtvaardige rechters. Ook het publiek beoordeelt de scenes. Het publiek mag zijn waardering laten blijken door het gooien van rozen naar de spelers en zijn afkeuring door natte sponzen te gooien naar de rechters. In een cursus theatersport worden de basisprincipes van het improvisatietheater aangereikt, aan het eind van de cursus heb je niet alleen geleerd om overall ja op te zeggen, maar sta je ook vol zelfvertrouwen en zonder er bij na te denken op het podium. Je hebt geleerd dat er niks beter is dan fouten maken.
Je hebt jezelf verast maar boven al je medespelers laten schitteren *.

*JA!-Improvisatie stelt zich nadrukkelijk niet verantwoordelijk voor wat de neveneffecten van deze cursus kunnen zijn op uw privéleven.