Jazz@theBrezz met SERENOU

Datum: 14 december 2023
Tijd: 20:00 - 22:00 uur

Serenou is een nieuwe 7 persoons Samba en Bossa band uit Groningen én Leeuwarden. Jazz, Funk en World specialisten Jeroen van Olphen (drums producer) en Laurens Blinxma (saxen en workshop tycoon) besloten om de krachten te bundelen en voluit te gaan voor een lang gekoesterde wens: Het mixen van Zuid Amerikaanse ultieme grooves (Samba) met Harmonische pracht (Bossa).

De bandsound is zowel actueel en soulvol als een herbeleving van 70’s achtige progstijlen waarin de keyboards en puntige blazers een prominente rol speelden!

Alle medebandleden delen deze passie. Over een zwoele basis nemen solisten een hoge vlucht en reiken naar de sterren. Over sterren gesproken, onze Line Up bestaat uit louter door-de-wol-geverfde Jazz, Impro en World musici met grote staat van dienst. Kortom deze band is klaar voor een toekomst barstensvol speelplezier. Onze zangeres is trouwens niet alleen een engel, maar een absoluut natuur talent afkomstig uit de hardlands van de Samba> Brazil!

Line Up: Talyta Lemos Voc’s, Harvey Mercera Keys, Thomas Hilbrandie Guitar, Laurens Blinxma Sax, Jan Schoemaker Flute, Marco Kerver, Bass, Jeroen van Olphen Drums


Kaarten bestellen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.