Kick-off Party Jaan.nl

Datum: 18 mei 2017
Tijd: 19:30 - 22:30 uur

Vanaf vandaag is het mogelijk Friese kunstenaars, muzikanten, artiesten en creatieven KADO te doen op bijvoorbeeld een verjaardag van een goede vriend. Via JAAN.NL kun je kiezen uit verschillende lokale aanbieders, op het gebied van workshops, muziek, woord en beeld.
De doelstelling is dat dit op een laagdrempelige, betaalbare manier kan. Daarom organiseert Jaan op 18 mei een Kick-off feestje, waarbij een greep uit het aanbod wordt gepresenteerd.

Iedereen is welkom, de toegang is gratis. Een kaartje is wel noodzakelijk, die kun je verkrijgen via Eventbrite. Het programma wordt nog ingevuld.

Er zijn zoveel leuke muzikanten en kunstenaars om ons heen. Jaan is opgericht om dit (on)bekend talent een podium te geven en met elkaar te ‘delen’. Denk aan bijvoorbeeld een huiskamerconcert. Hoe leuk is het om zoiets te geven aan iemand en er samen van te genieten!

Uiteindelijk willen we met Jaan naar een platform waar alle muzikanten, creatieven en kunstenaars uit Friesland, die voor dit concept voelen, bij aan kunnen sluiten. We willen de bezoekers van Jaan blijvend inspireren door regelmatig kleinschalige ontmoetingen te organiseren met
de artiesten van Jaan in de vorm van Jaan CafĂ©’s. Jaan is een stichting, heeft geen winstoogmerk en streeft de principes na van een sociale onderneming.
Toegang: GRATIS, maar wel een ticket nodig via:
https://jaankickoff.eventbrite.nl

Jaan online: www.jaan.nl
Jaan op facebook: www.facebook.com/jaan.frl/