Leeuwarder Cabaret Festival

Datum: 21 april 2023
Tijd: 20:30 - 23:00 uur

Halve Finale

Tijdens de feestelijke tiende editie van het Leeuwarder Cabaret Festival zullen acht tot tien talentvolle cabaretiers en stand up comedians strijden om de titel ‘Winnaar Leeuwarder Cabaret Festival 2023’. Voor de cabaretiers een mooie springplank binnen de cabaretwereld en voor jou een geweldige gelegenheid om nu al hét talent van de toekomst te zien!

Het Leeuwarder Cabaret Festival is sinds 2012 een vaste waarde binnen het theater en cabaretseizoen in Leeuwarden. Het festival is een springplank voor beginnende cabaretiers en
comedians in Nederland en België.
De halve finales van het Leeuwarder Cabaret Festival vinden plaats op 21 en 22 april 2023. Tijdens deze bijzondere jubileumeditie keert het festival terug naar de plek waar we ooit begonnen zijn. De halve finales vinden daarom plaats in Theater de Bres in Leeuwarden!

De finale is 29 april 2023 in De Harmonie. Tijdens de finale spelen drie tot vier finalisten. Ook zal er een bijzonder gastoptreden zijn.

De presentatie is vanzelfsprekend in handen van MC Eric Goossens.
Het Leeuwarder Cabaret Festival biedt een uitgelezen kans om nú al te kunnen lachen om de cabarettalenten van de toekomst. Kom kijken naar het cabarettalent van de toekomst.
Kom naar het Leeuwarder Cabaret Festival!

Tickets à € 11,00 te reserveren via https://harmonie.nl/agenda/leeuwarder-cabaret-festival/51310