Lezing: Het Kennis Boek, Het Gouden Boek van De Gouden Tijd

Datum: 03 februari 2018
Tijd: 11:00 - 13:00 uur

Op 3 Februari is er een lezing over het Kennis Boek in Theater De Bres in het hart van Leeuwarden. Aanvang 11.00 uur; inloop om 10.45 uur.

De lezing is gratis te volgen.
Vooraf informatie & aanmelden:
Fenna van Loenen 072-8887161 en
Gabriele Reimer 06-20825792 / 058-7850412

Mens en planeet zijn op weg naar een nieuw tijdperk waar vrede en liefde kernwaarden zijn:
De zgn. Gouden Tijd. Het Kennis Boek helpt om ons op deze tijd voor te bereiden. Immers, voor het binnengaan van de Gouden Tijd is het nodig dat we onze evolutie completeren. Dit universele spirituele boek vergemakkelijkt dit.

Het Kennis Boek versnelt onze ontwikkeling om te komen tot een universeel bewustzijn en
eenwording met ons Zuivere Zelf, onze Essentie. Die kwaliteiten zijn nodig voor het binnengaan van de Gouden Tijd.

Bijzondere technieken in het boek begeleiden en beschermen ons. Ze maken iedere lezer sterker, zowel geestelijk als lichamelijk.. Negativiteit verdwijnt en maakt plaats voor eigenschappen zoals liefde, respect en acceptatie. Hoe is dit mogelijk vraag je je misschien af.

Al lezende wordt energie vanuit het Lichtuniversum in je lichaam opgenomen. Deze energie is afkomstig uit de Omega dimensie. Deze zuiverende kracht past zich aan jouw persoonlijke ontwikkeling aan en helpt je om je evolutie te voltooien. En hiermee raken we de kern van Het Kennis Boek: het completeren van je evolutie, leven als een Zuiver Mens en herkennen wat je missie is in dit leven.

Hoe meer mensen het boek bestuderen, des te meer heeft het zijn positieve uitwerking op het collectieve bewustzijn. Dit is een ander hoofddoel van Het Kennis Boek.

In de lezing vertelt Fenna van Loenen van Stichting Het Kennis Boek er meer over. Belangstellenden ontvangen eventueel 3 hoofdstukken van het boek.