Lisa Staal – SCHAAMTELOOS OPEN (AFGELAST)

Datum: 15 mei 2022
Tijd: 14:30 - 16:45 uur

De pers over Lisa

VROUW Telegraaf en Vriendin | Marion van Es

‘Fantastisch! Lisa was ongelooflijk kwetsbaar, tegelijkertijd superkrachtig, schaamteloos, taboedoorbrekend, hilarisch, herkenbaar en 100% Lisa. Aanrader!’

Lisa Staal geeft zich bloot in haar inspirerende hilarische theatershow ‘Schaamteloos open!’, gericht op womenonly.

In ‘Schaamteloos open!’ sleurt inspirator & entertainer Lisa Staal de vrouwelijke bezoeker mee in de wereld van liefde, relaties, seks, #metoo en hoe opvoeding bepalend is voor jouw liefdesleven & geluk! Ook laat Lisa je schaamteloos een kijkje nemen in de wereld van de high class escort. Dat is om te smullen!

Eén ding is zeker! Vrouwen worden geraakt, zullen schateren van het lachen, leren mega belangrijk nieuws over de liefde en gaan geïnspireerd naar huis!

Lisa: ‘Het wordt tijd dat vrouwen leren om (nog) meer voor zichzelf op te komen! Kom maar op met die nieuwe liefdevolle seksuele revolutie!’

Verleden
Staal leidde een turbulent leven, was eens de muze van kunstenaar Corneille en Prins Albert van Monaco behoorde tot haar vriendenkring. Als journalist werkte ze jarenlang voor de televisie. Als host van de talkshow ‘In bed met Lisa’ (1994/1998) trok ze maar liefst een half miljoen kijkers. Ze schreef vier inspirerende boeken en haar nieuwste boek ‘De mannen van Staal’ ontvangt wederom lovende kritieken. Momenteel is ze bezig met boek 5 over ware Liefde. In 2020 ontving ze uit handen van Tineke de Nooij de allerlaatste Tineke Trofee van omroep MAX voor haar inzet (stichting Girl Project) voor de kwetsbaren meiden in Nederland.

Lisa zal in Theater De Bres na de show rond 17.15 uur haar boeken signeren in het bargedeelte of bij mooi weer in de tuin.

Meer info op lisastaal.nl