Mn’JAM experiment (jazz)

Datum: 19 januari 2020
Tijd: 17:30 - 18:30 uur

Mn’JAM experiment | Een nieuw multimedia experiment in de jazz!

De woorden baanbrekend en innovatief worden tegenwoordig te pas en te onpas gebruikt,
maar in dit project spreken de feiten voor zich. Mn’Jam experiment heeft draaischijven die alles kunnen produceren, van atonale geluiden tot melodieën, ritmes of zelfs harmonieën; visuele effecten die door middel van de muziek synchroniseren met de werkelijkheid; elektronische effecten in combinatie met elektrische en akoestische instrumenten; live-looping en eigenzinnigheid, om maar enkele te noemen. Het is als ondergedompeld zijn in een “live art experiment” waarin conceptuele wetten de weg vrijmaken voor schitterende uitvoeringen.

Binnen dit project is de grootste “zelfgeschreven” wet dat elementen succesvol integreren
binnen en vanuit verschillende media. Wat betreft hun debuut album (een CD/DVD combinatie met de titel “Live with a Boom”), is de intentie om alle onderdelen, variërend van de audiovisuele elementen in de performance tot de manier waarop de DVD is opgenomen, van de vormgeving van de set tot het ontwerp van het album of het produceren van de DVD, op hetzelfde hoge artistieke niveau te houden.

Mn’Jam experiment zorgt ervoor dat al deze parameters( digitaal, fysiek, audio, visueel, design etc.)artistiek gezien in balans zijn en niet alleen op zichzelf relevant zijn,maar in het bijzonder wanneer ze deel uitmaken van een groter concept.

Entree: € 10,00

http://mnjamexperiment.com/


Kaarten bestellen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.