Muzikamer met Eddie Mulder

Datum: 19 juli 2020
Tijd: 15:00 - 17:30 uur

Muzikamer Concerten is een podium voor artiesten die akoestische muziek maken en is een initiatief van Gerard Nijborg en Frank Hoogkarspel. Gerard kennen we van ‘Gerard & Compagnie’ en Frank van ‘Noot aan de Man’. De concerten worden doorgaans bij Gerard in huis of tuin gehouden, maar nu ook enkele malen in Theater De Bres. Doorgaans wordt er elke keer een gastmuzikant uitgenodigd. Vandaag is dat Eddie Mulder.

Eddie Mulder

Het is onmogelijk om in een paar woorden iets te vertellen over zijn oeuvre. Gedurende zijn lange loopbaan heeft hij in veel bands, in verschillende stijlen zijn bijdrage geleverd. Jazz, progrock, pop, het Pink Floyd project noem het maar op Eddie heeft het gespeeld. De laatste jaren heeft hij zich toegelegd op het componeren en opnemen van akoestische gitaarmuziek. Deze maand verschijnt alweer zijn zesde CD: “Beyond The Eye”!

Het is niet anders te omschrijven als gitaarmuziek waarin zijn geweldige techniek helemaal in dienst staat van de prachtige melodieën die hij uit zijn instrument weet te toveren.

Entree: € 10,00 (incl.2 consumpties). Reserveren verplicht.

 


Kaarten bestellen

Dit evenement is volgeboekt.