UITGESTELD – Muzikamer met Onno Loonstra

Datum: 16 augustus 2020
Tijd: 15:00 - 17:30 uur

UITGESTELD - Muzikamer met Onno Loonstra

Wegens omstandigheden kan het concert helaas niet doorgaan en wordt uitgesteld naar een later moment in het jaar. Betaalde tickets blijven geldig.

Muzikamer Concerten is een podium voor artiesten die akoestische muziek maken en is een initiatief van Gerard Nijborg en Frank Hoogkarspel. Gerard kennen we van ‘Gerard & Compagnie’ en Frank van ‘Noot aan de Man’. De concerten worden doorgaans bij Gerard in huis of tuin gehouden, maar nu ook enkele malen in Theater De Bres. Meestal wordt er een gastmuzikant uitgenodigd. Vandaag is dat Onno Loonstra.

Onno Loonstra

Tegen zijn veertigste werd gitaarspelen en zingen zijn passie. Wanneer hij zijn dochter naar haar gitaarles brengt, krijgt hij ook al snel een gitaar in zijn handen gedrukt. De enthousiaste gitaarleraar Roman Jaworski weet zelfs meerdere vaders zover te krijgen dat ze samen de coverband Progress starten. Het zelf schrijven van liedjes is ook een onderdeel van zijn “huiswerk”. In 2017 komt Onno’s debuutalbum ‘Earste simmer mei dy’ uit. Op deze cd staat een mix van zelfgeschreven en vertaalde Friestalige nummers. De vertaalde nummers zijn van zijn inspirators George Brassens en Jacques Brel. Onno speelt op straatfestivals, bij evenementen, in verzorgingshuizen, op feesten en partijen. Dit jaar zal zijn tweede album verschijnen.

Entree: € 10,00 (incl.2 consumpties). Reserveren verplicht.

 


Kaarten bestellen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.