Pauper Poëzie & Methoxy

Datum: 12 december 2021
Tijd: 20:00 - 22:00 uur

Pauper Poëzie bundelpresentatie + EP release Methoxy

Het collectief Pauper Poëzie heeft met zijn los-vaste kern van mensen de eerste DIY Pauperbundel uitgebracht. De bundel bestaat uit 16 pagina’s vol pakkende poëzie en sprekende illustraties en is voor het grootste deel handgemaakt en zelf gedrukt met risoprint.

Pauper Poëzie wil taal toegankelijk maken op een rauwe, speelse manier en de gedichten lopen uiteen van dada tot dictatoriaal.

Op deze feestelijke avond worden er gedichten uit de bundel voorgedragen door Alwin van der Toorn, Gabrielle Terpstra, Lubbert Jan de Vries, Erik de Boer, Hindirk Hannema en Emily Wieland.

Er wordt muziek gemaakt door onder andere Erik de Boer en er wordt een een EP-release gedaan door Methoxy, haar eerste EP ‘Part of life’

Methoxy maakt melancholische, poëtische muziek met rauwe onderwerpen als rouw, verlies, liefde en kwetsbaarheid. Ze laat zich inspireren door namen als Lana del Rey en dat hoor je duidelijk terug. Haar muziek is helend, confronterend en verbindend. Speciaal voor deze avond wordt ze begeleid door een band (Tessa van der Veen en Roy Oelen).

Ook zullen er verschillende gast dichters, vertellers en muzikanten zijn!
De bundel is te koop voor 15 euro. U kunt contant betalen, of via een tikkie.


Kaarten bestellen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.