Poppa.P – DE KLIMAATPERISCOOP “UITGESTELD”

Datum: 10 oktober 2020
Tijd: 14:00 - 15:00 uur

Poppa.P - DE KLIMAATPERISCOOP "UITGESTELD"

 

Het aankomende theaterseizoen staat voor de deur en daar hoort natuurlijk een première bij. De gloednieuwe theatervoorstelling ‘De Klimaatperiscoop’ van Poppa.P is weer een verrassend muzikaal feestje en geschikt voor kleine en grote mensen vanaf 8 jaar. Op 10 en 17 oktober is deze leuke familievoorstelling te zien in theater de Bres in Leeuwarden.

In de Klimaatperiscoop maak je kennis met een vrolijke vuilnisman, die zijn goede humeur verliest omdat de wereld steeds meer vervuild raakt. Hij wordt dagelijks geconfronteerd met bergen afval, dus als iemand weet hoe slecht het ervoor staat dan is hij het wel. En het ergste is nog dat hij is zijn vriendin kwijt is. Is zij, net als vele anderen, verdwenen in het afval?

Milieuvervuiling is een probleem dat de hele wereld raakt en iedereen reageert erop vanuit zijn eigen realiteit. Eigenlijk net zoals bij de coronacrisis. Heel actueel dus en met een serieus randje. Maar zoals bij alle voorstellingen van Poppa.P staat plezier en optimisme voorop!

Aanmelden: stuur een mailtje naar poppa.p@live.nl

Entree: € 5,00

Natuurlijk houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM door gepaste afstand te houden. Er is daardoor slechts plaats voor dertig mensen, dus wees er snel bij!