Pré Passion (nog 3 voorstellingen)

Datum: 17 maart 2017
Tijd: 20:00 - 22:15 uur

Cabaretier houdt vier opwarmavonden voor The Passion in De Bres

In de aanloop naar The Passion komt cabaretier Ruurd Walinga uit Leeuwarden met een Pre Passion Event in Theater De Bres (Schoolstraat 4) achter de Harmonie. Op de vrijdagavonden in maart (10, 17, 24 en 31 maart) komt hij met een avondvullend programma vanaf 20.00 uur. Het is een vooruitblik op het grote paasspektakel dat op donderdag 13 april in Leeuwarden plaatsvindt.

De cabaretshow is een opwarmer voor The Passion. Voor mensen die amper op de hoogte zijn van het lijdensverhaal van Jezus is de show een plezierige ‘stoomcursus voor dummies’. Voor gelovigen die menen alles al te weten over het christelijk geloof is het cabaretprogramma een verrassende ‘koude douche’. Voor beide doelgroepen is de cabaretshow gemaakt. De minimum-leeftijd voor het Pre Passion Event is twaalf jaar, omdat er net als in de film The Passion scenes inzitten die niet geschikt zijn voor kinderen.

Ruurd Walinga is sinds 1999 als cabaretier actief. Hij treedt voornamelijk op in kerken en op scholen. Met meer dan tien shows maakt hij duidelijk waarom de Blijde Boodschap de blijde boodschap is. Hij heeft programma’s voor kinderen, jongeren, ouderen en voor alle leeftijden. Een paar jaar geleden presenteerde Ruurd Walinga zijn debuut-cd ‘Wie ben jij’. Het eerste exemplaar was toen voor Bauke Vaatstra. In de titelsong zit een verwijzing naar de gewelddadige dood van Marianne Vaatstra. Dit lied speelt ook tijdens het Pre Passion Event een belangrijke rol omdat het thema het lijden aan de orde komt.

Meer informatie op: www.waterinwijn.nl
Ook heeft hij een Friese cabaretshow die niet aan het geloof gerelateerd is.
Daarover meer op: www.kabaret.frl

Entree: 7,50 euro


Kaarten bestellen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.