Kemp & Stek – LIEFDE & ANDERE ONGEMAKKEN “UITVERKOCHT”

Datum: 14 februari 2020
Tijd: 20:15 - 22:00 uur

Liefde & andere ongemakken’

Het leukste theatercollege van Nederland over de liefde en relaties.
Seksuele voorlichting hebben we bijna allemaal gehad, maar niemand leert je hoe je een relatie doet. Dat geeft in de liefde nogal eens ongemakken. Met vele voorbeelden uit de dagelijkse relatietherapie praktijk laten we zien hoe je een liefdevolle relatie krijgt en houdt, terwijl je zo verschilt. En ze leefden nog lang en … gelukkig.

Liefde, hoe doe je dat eigenlijk? Natuurlijk hou je van elkaar en wil je het beste van je relatie maken. Je komt elkaar zoveel mogelijk tegemoet, zonder jezelf te verliezen. Maar soms gaat dat allemaal niet zo heel gemakkelijk. Want hoe goed je ook je best doet, je ‘verstaat’ elkaar niet altijd. En dan beginnen de ongemakken.

Hoe doen anderen dat toch?
In dit leukste theatercollege over relaties en de liefde geeft relatietherapeut Jeroen Stek antwoord. Samen met acteur Ton Kemp vormen zij het duo Kemp en Stek. Zij brengen de nieuwste psychologische kennis met veel humor en passie naar het grote publiek. Dit alles gestoeld op jarenlange ervaring en herkenbare voorbeelden uit de praktijk. De voorstelling kreeg lovende kritieken o.a. van de Leeuwarder Courant (****). Jeroen Stek werkte mee aan RTL4 programma Seven Year Switch en is ook te vinden op TEDx.

Spannend, hilarisch en confronterend dat is ‘Liefde en andere ongemakken’

Voor de trailer klik op de link: https://youtu.be/piYswYPtNxI

 


Kaarten bestellen

Dit evenement is volgeboekt.