Dubbelconcert – Henri Hendriksx en Farmer

Datum: 18 oktober 2020
Tijd: 15:00 - 17:30 uur

DUBBELCONCERT FARMER EN HENRI HENDRIKSX

Zondagmiddag18 oktober kunt u genieten van een bijzonder concert in Theater De Bres in Leeuwarden. Om 15.00 uur treden daar de band Farmer en singer/songwriter Henri Hendriksx op. Het belooft een uniek dubbelconcert te worden op een sfeervolle locatie.

In verband met de coronamaatregelen kan er maar een beperkt aantal bezoekers toegelaten worden. Daarom dient u van tevoren te reserveren via de website van Theater De Bres (www.theaterdebres.nl). Wij verzoeken u voor, tijdens en na de voorstelling gepaste afstand te houden en de aanwijzingen van de medewerkers op te volgen.

FARMER
De band ‘Farmer’ bestaat uit Michel Dil en Francesco Arriu die samen een soepele mix spelen van Italiaanse folk en Engelse funk en rock. Beide mannen zingen en waar Francesco ‘klassiek’ tokkelt, speelt Michel solo op de elektrische Fender-gitaar. Alle muziek is door henzelf geschreven. Meer informatie op www.farmermusic.nl.

HENRI HENDRIKSX
Henri Hendriksx is een singer/songwriter die zichzelf begeleidt op piano. Zijn voornamelijk Nederlandstalige liedjes gaan veelal over het leven, de liefde en de dood en alles wat hiermee samenhangt. En o ja.. ook over dromen waarmaken, want dat is belangrijk in het leven. Maar tussen droom en daad staan wetten in de weg en praktische bezwaren en bovendien geven dromen en durven veel gedoe. Dit is terug te horen in zijn nummers. Henri verrast zijn publiek met luchtige en soms serieuzeliedjes, maar altijd met een glimlach. Dat is Hendriksx in een handomdraai.Meer informatie op www.henrihendriksx.nl


Kaarten bestellen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.