Voorstelling: HET VERHAAL VAN DE GELAARSDE POES

Datum: 18 maart 2023
Tijd: 20:00 - 22:00 uur

Durf jij je ware gezicht te laten zien? De Gelaarsde Poes gaat over het hebben van twee gezichten: wat je aan de wereld laat zien versus wie je daadwerkelijk bent. Daarin zijn we allemaal met dezelfde vragen bezig, dragen we haast allemaal dezelfde kleding en is iedereen vormloos totdat…? Totdat er iemand op staat en durft te laten zien aan de wereld wie hij echt is.

Als Jaap (Anouk Braaksma) alles kwijtraakt wat hij had, kan hij nog maar op één vriend vertrouwen: zijn gelaarsde Poes. (Martha Prins). Samen trekken ze door een vreemd land, op zoek naar eten en werk. Door de slimme streken van Poes weten de twee in no time het vertrouwen van de koning (Wilma Bouma) te winnen. Maar is alles wel zo mooi als het lijkt? Is de prinses (Siska Wouda) wel zo lief als ze er uit ziet? Kan een reus (Mirjam Ros) ook een muis zijn? En is James Blond (Silke Kirchner) wel zo’n stoere redder in nood?

De Gelaarsde Poes is oorspronkelijk een musicalvoorstelling van het Ro Theater uit 2015. Het is een bewerking van De gelaarsde kat, geschreven door Don Duyns.

De voorstelling is voor alle leeftijden geschikt. Er spelen 20 jongeren maar ook 3 volwassen acteurs in mee; een primeur!

RESERVEREN via www.kommarop.nl