Warme Winterdag

Datum: 25 december 2016
Tijd: 11:00 - 19:30 uur

Een warme winterdag!

Op 25 december organiseren wij een warme winterdag (van 11.00 tot 19.30 uur) voor een ieder die alleen is en dat niet wil zijn. Ook mensen die met zijn tweeën zijn en dat wat saai vinden.
Het wordt een gezellige dag met samen koffie drinken, een broodje eten en aan het eind een gezamenlijke maaltijd. Tussendoor kunnen we gezellig met elkaar praten of een spelletje doen.
Wanneer nodig halen wij u op, ook brengen wij u dan weer thuis. Helemaal leuk zou het zijn als u een bijdrage levert aan deze dag door bijvoorbeeld een taart te bakken of een pan soep te maken (gemaakte kosten daarvoor worden vergoed). Wij vragen een eigen bijdrage van € 15 pp en als dat een probleem is, zoeken we daarvoor een oplossing.
Wij zouden het gezellig vinden als u zou komen om met ons deze dag tot een warme dag te maken. Overigens bent u ook een deel van de dag welkom als u een hele dag te lang vindt. U kunt alleen op de koffie komen of alleen aan het eind van de dag gezellig mee-eten, wat u wilt. U kunt zich opgeven via telefoonnummer 06-81797479, Fleur Mulder. Na opgave wordt contact met u opgenomen om eventuele dieetwensen e.d. te bespreken.