Wiebe Kaspers met het theaterconcert: “It Frije Lân”

Datum: 26 september 2015
Tijd: 20:30 - 23:00 uur

Muziek in zijn meest pure vorm, voor publiek in een stille ruimte.
Dat is voor Wiebe Kaspers het dichtstbijzijnde stukje hemel op aarde en dat is ook precies wat hij opzoekt in “It frije lân”: een programma voor muziek- en theaterliefhebbers dat ook gewoon nog eens heerlijk ‘wegluistert’.
Waarschijnlijk is dat de beste samenvatting voor het eerste programma van de jonge, van oorsprong Friese pianist, zanger en multi-instrumentalist Wiebe Kaspers, die daarnaast de vaste begeleider van Syb van der Ploeg is.

Vol bezieling zingt Wiebe eigen liedjes, waarbij elke punt en komma van het verhaal messcherp aankomt.  Met minstens zoveel overgave stort hij zich in improvisaties, de uitdagingen om vanuit stilte de mooiste muziek te maken die een paar minuten later alleen nog bestaat in de herinnering van zijn publiek. Samen met zijn band brengt Wiebe een zeer muzikale en theatrale vertelling aan de hand van de liedjes van zijn eerste album, waarin zijn single Jorwert, die hoog in de Fryske Top 100 belandde, natuurlijk niet mag ontbreken.

De Leeuwarder Courant over het theaterconcert van Syb van der Ploeg, Gé Reinders en Wiebe Kaspers: ‘Van der Ploeg en Reinders verdienen met deze voorstelling echt vier sterren, maar Wiebe Kaspers verdient er vijf.’

 

 

Bij oudere smartphones en tablets is online reserveren niet mogelijk. Reserveer dan via pc of laptop.


Kaarten bestellen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.