William Seen’s Transport Music

Datum: 04 juni 2022
Tijd: 20:30 - 22:30 uur

William Seen’s Transport Music is een in het noorden van Nederland gevestigde popgroep en brengt melodieuze popliedjes die sterk leunen op vocale harmonie gedreven muziek van The Byrds, Big Star en The Jayhawks.
De twee uitgebrachte albums ‘Can I Sit Here And Absorb?’ (2012) en ‘I Am The Ocean’ (2021) staan bij de gitaarpopliefhebbers niet voor niets in de bovenste rijtjes van favoriete albums van Nederlandse makelij.
Verwacht prachtige melodieën verpakt in popliedjes die beklijven van een band die ook live overtuigt. De groep zal een mix van zijn hele oeuvre spelen, maar ook zullen er veel nieuwe nummers worden gespeeld.

Egbert van der Werff: zang, akoestische gitaar
René Monsma: zang, gitaren
Wouter Zijlstra: zang, bas
Gilbert Terpstra: drums
Hans Hannemann (gast): piano

Over Hans Hanneman

De songs van de Groningse singer-songwriter, zanger, pianist en gitarist Hans Hannemann lijken rechtstreeks uit de seventies te komen, maar leveren niets in op originaliteit. Met zijn sterke teksten, donkere stemgeluid en pakkende melodieën klinkt de jonge ‘Outlaw Crooner’ authentiek én toegankelijk. Hij brengt in 2016 zijn eerste elpee ‘Makin’ Up For Livin’ Easy uit, opgenomen in zijn eigen Twang Wolf Studio.
In 2019 trekt Hans de stoute schoenen aan en meldt zich voor deelname aan The Voice. En met succes. Zonder compromissen schopt Hans het onverwacht ver in de tv-show. Maakt daarna een tour door het land met Douwe Bob en werkt hard aan een ferme live-reputatie. Deze avond speelt een lekker potje keyboard mee met William Seen’s.

Entree: € 12,50 (inclusief 1 consumptie)


Kaarten bestellen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.