Zwarte Dageraad – Hoofdstuk 1

Datum: 29 september 2019
Tijd: 20:00 - 22:00 uur

Zwarte Dageraad is een Immersive Story Game, een interactieve voorstelling,
waarin leden van het publiek een rol kunnen spelen. Door middel van projectie, muziek en een verhalenverteller wordt je meegenomen in het verhaal en uitgenodigd het verloop zelf te bepalen. Het is een serie van vier voorstellingen die elk op zichzelf staan. De voorstellingen zijn apart van elkaar te volgen, maar vormen samen één verhaal. Je kunt je per voorstelling opgeven als hoofdrolspeler, als speler of als publiek.

Zwarte Dageraad vertelt het verhaal van Draconia: een continent waar net een catastrofale eindtijd heeft plaatsgevonden. Het rijk werd bijeengehouden door een pact tussen vier oeroude Dagdraken. Dit zorgde ervoor dat de koningen van Draconia beschikten over de Magie der Elementen, die zij gebruikten zij om de samenleving op te laten bloeien.

De draken leefden lang in vrede en harmonie met de mensheid. Maar de magie werd na verloop van tijd als vanzelfsprekend gezien en de draken raakten in vergetelheid. Zo werd de magie uitgeput en vielen de draken in een diepe slaap.

Het Broederschap van de Zwarte Dageraad heeft dit alles voorzien en hebben in een ritueel de Nachtdraken ontwaakt. De rampspoed die volgde heeft de ene helft van het rijk doen overstromen en het andere in as gelegd. Nagenoeg niemand heeft dit overleefd. Voorbereid op de komst van de Nachtdraken, heeft het Broederschap nu heerschappij over Draconia genomen.

Wat doe jij als overlever van de Zwarte Dageraad om een nieuw begin te vinden in de overblijfselen van een vergane wereld?

https://zwartedageraad.nl/

Entree publiek € 15,- (40 kaarten per voorstelling beschikbaar)

Kaarten speler € 20,- (15 kaarten per voorstelling beschikbaar)

Kaarten hoofdrolspeler € 30,- (5 kaarten per voorstelling beschikbaar)


Kaarten bestellen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.